import auto leasen

Zorgeloze financiering voor je importwagen

Biedt jouw bank geen opties voor een lease of renting van een importauto? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou in huis.
financiële renting of import auto leasen

Renting of leasing op maat

Dankzij onze nauwe samenwerking met een betrouwbare partner bieden we je financiering op maat. Je kan kiezen tussen financiële leasing (on Balance) of financiële renting (off Balance).

Hoe kan je een import auto leasen?

Wij regelen alles van A tot Z. Wij kopen je droomauto in Duitsland op de zaak aan. Vervolgens verkopen we die door aan onze leasepartner met wie jij eenvoudig je lease of renting kunt starten. De volledige financiering nemen wij voor onze rekening, inclusief het voorfinancieren van de btw bij de Duitse garage. En we zorgen voor het volledige importproces, van het eerste contact met de dealer tot aan een professionele handwas bij Leeco Carcare.
Start met importeren
financiële renting of import auto leasen
financiële renting of import auto leasen

Hoe wij je auto importeren

  • Rechtstreeks contact met de dealer
  • Aankoopprocedure via Leeco
  • Snelle levering, gemiddeld binnen 1-3 werkdagen
  • Wij behandelen de douaneformaliteiten
  • Preregistratie en technische keuring
  • We maken je importwagen tot in de puntjes klaar

Hoeveel kost het importeren van een auto?

Wij zorgen ervoor dat jouw auto klaarstaat om geregistreerd en wel de weg op te gaan, volledig afgestemd op jouw wensen. Voor deze complete zorgeloze service starten onze prijzen vanaf €1895 excl. btw, afhankelijk van de locatie in Duitsland. Ga dus voor het gemak van een import auto leasen zonder zorgen met onze all-in service! Wist je trouwens dat je bij ons ook je oude auto kunt inruilen? Zo gaat de overgang nóg een stuk vlotter!
tweedehands mercedes uit duitsland

Zorgeloos een import auto leasen begint hier

Begin hier je zoektocht naar je droomwagen. Vermeld dat je interesse hebt in financiële renting of leasing. En wij gaan aan de slag voor je.
Prijsofferte in 30 min.
Binnen 72 uur geïmporteerd
+6000 klanten gingen je voor