Passie voor auto-import

Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Familiebedrijf sinds 1994
+200 positieve reviews
+6000 wagens geïmporteerd
"Jouw manier van denken en handelen staat in directe verbinding met het succes en geluk dat je mag ervaren als mens!"
Carl van de velde

Gevestigd in Hechtel-Eksel

Door onze ligging zijn we één uur verwijderd van het Duitse Ruhrgebied, waar er een enorm aanbod is in jonge tweedehandse en nieuwe wagens.

Hierdoor liggen de prijzen vaak een stuk lager dan in België, en dit geldt voor heel Duitsland waar we actief zijn. We kopen zelf geen wagens aan. Wij zorgen alleen voor een vlekkeloze auto-import.

Rechtstreeks verkoop  uit Duitsland

Wij willen de zorgen die je ondervindt bij het importeren van je wagen overnemen. Klanttevredenheid is onze prioriteit.

Door op een creatieve en innovatieve manier ons team te begeleiden, garanderen wij de goede service die wij bieden als familiebedrijf.

Historiek Leeco

Ik herstelde landbouwvoertuigen op de boerderij. De interesse in auto’s groeide. Ik volgde een opleiding als garagehouder – hersteller. Na een kort leercontract in een garage werd ik monteur in het leger. Tijdens mijn legerdienst startte ik in 1989 in bijberoep als garagehouder en handelaar in tweedehandsvoertuigen.
Door de opening van de grenzen in 1989 was er een enorme markt voor export van wagens naar de Oostbloklanden. In 1995 ben ik gestart met auto-import van jonge tweedehandswagens uit Duitsland en de verkoop aan garages in België. Hieruit groeide het idee om ook voor particulieren te importeren.
Door de medewerking van onze zonen zijn we vandaag in de mogelijkheid om onze kennis en ervaring in te zetten en zorgeloos jouw droomwagen te importeren.
- Patrick Corten

Familieteam

Patrick Corten
Zaakvoerder
Jan Corten
Zaakvoerder/verkoop
Christiaan Corten
Zaakvoerder/verkoop

Laten we samen je droomwagen importeren

Prijsofferte in 30 min.
Binnen 72 uur geïmporteerd
+6000 klanten gingen je voor
smartphone